Notícies del lloc

Nadal solidari

 
Imatge Gibert Gardell, Jordi
Nadal solidari
per Gibert Gardell, Jordi - dijous, 3 desembre 2015, 13:09
 

Benvolgudes famílies,

Som a les portes del Nadal, dies en què els nostres ideals i les nostres conviccions seran la força que obrirà els cors a la necessària Llum de la Pau i a la SOLIDARITAT.

A la nostra escola, des de fa anys, organitzem « gestos solidaris » dirigits a les famílies necessitades de Figueres i a diversos centres de la comarca. Aquest curs, des del dia 9 fins el 17 de desembre (ambdós inclosos), recollirem aliments, roba neta i en bon estat, joguines aprofitables, productes d’higiene i contes per a la nostra CAMPANYA NADALENCA.

Tanmateix, aquells que vulguin fer una aportació econòmica es podran dirigir a la Recepció de l’escola, on hi haurà una guardiola especial per a aquesta finalitat.

Un cop més, repartirem aliments, productes d’higiene i roba a: Càritas de Figueres. I destinarem les joguines a la Creu Roja.

Les aportacions es podran lliurar als llocs assenyalats dins l’escola, i l’Equip de Pastoral en farà la recollida, preparació i posterior repartiment, amb l’ajuda d’alumnes voluntaris de 4rt d’ESO.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració i alhora us transmetem els nostres millors desitjos de Pau i Felicitat.

Depèn de tots nosaltres que alguna cosa canviï.

Equip de Pastoral